neljapäev, 14. mai 2015

23.-24. mail Lanksaarde!

Üks idülliline nädalavahetus sai lahke Lanksaare pererahva seltsis jälle mööda. Küll oli raske pühapäeva õhtul endid sundida sealt Tartu poole liikuma - kas siis sellepärast, et kaks päeva sai end nuumatud kõiksugu hea ja paremaga ja peale seda on igavesti raske sammugi astuda, või lihtsalt oli kurb Lanksaare rohelust ja linnulaulu maha jätta, et see vahetada Tartu igapäevategemiste vastu.
Järgmisel aastal on plaan Lanksaarde rajada viljapuu- ja põõsaistandus. Selle tarbeks panime juba aegsasti Ringi poolt kaks punase sõstra põõsast mulda, et tulevastel aastatel oleks ikka tihedamini põhjust külla minna.

Lisaks põõsaste istutamise sai tehtud ka kevadisi põllutöid ja õhtupoolikul nauditud hääd sööki ja saunamõnusid.

Toimus ka Zimapüstitamise koolitus kogenud instruktor Pluuto poolt. 


Tervitatud said konikud ja värvilised põrsad, kes sõrgu kepsutades metsa poole plagama pistsid.Tegime tutvust imearmsa Muumiga, kes juhtus olema ka kõige sotsiaalsem ja sõbralikum vasikas, keda meie silmad on siiani näinud. 



Oli üks igavesti mõnus nädalavahetus ja Lanksaare rahvas ootab kõiki Ringi inimesi, kui mitte enne siis augustikuus, jälle külla!

Rohkem Juhani tehtud pilte näeb siit.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tere armas ringi rahvas!

Mäletate, et eelmine nädalavahetus kuulutati Lanksaares talgud välja aga kahjuks jõudis kohapeale ainult üks usin tegelane? Et ringi hobused on ikka veel sügamata ja ootavad meid, siis Lanksaare pererahvas kutsub meid jälle külla 23.-24.mail. Igati paras oleks peale Ringi koori sünnipäevapidustusi piduriided dressipükste vastu vahetada ja minna meie armsasse sõprustallu kevadtöid tegema! 
Tähelepanu- tähelepanu kõik vanurid, kel pole õnnestunud siiani Lanksaarde jõuda ja verivärsked ringlased, kes lihtsalt senimaani ei teadnud, et maamuna peal nii imeline koht olemas on! Nüüd on aeg!
Mina igatahes olen juba madalstardis valmis ja käed hobuste patsutamiseks soojad. Näeme järgmine laupäev Lanksaares!

Päikest!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahoi!

 Nagu tavaks saanud, siis kevadised talgud Lanksaares, juba sel nädalavahetusel 8 - 10. mail.
 Palju aastaid peeti Lanksaares jüripäeva talguid, ent jahedate kevadete tõttu on talgupäev nihkunud paar nädalat kaugemale.

 Praeguseks on aga maapind sedavõrd tahenenud, et saab juba kevadisi põllutüid teha.
 - saab Lanksaare põldudelt kive koristada 
 - risu põletada
 - talumaja peoruumile uut põrandat panna

Eelmise aasta kevade kivikorjamistalgud Lanksaares
 Lisaks saab Ringi uus president oma kabjaliste alluvatega tutvuda (vihje Ringi hobusekarjale).
 Loomulikult saun ja mullideta vann!
 Kohale saab bussi, auto või "häälega".
 Lanksaare asub Pärnumaal, Tali vallas , Nigula looduskaitseala lähistel.

 vahendas Pluuto 

 NB! Kuigi seakatk võttis Eestis nii mõnegi metssea vähemaks on Ennu laudas metssea välanägemisega põrsaid hoopis juurde tulnud!

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: