reede, 30. aprill 2010

Ökopunk 2010: Ka taimedel on õigus laulda

30. aprillil, algus kell 18:00
Toimumisekoht: TÜ Botaanikaaed
Hind: tasuta
2010. aasta on nimetatud elurikkuse aastaks. Kontserdi mõte ongi tähelepanu juhtida bioloogilisele mitmekesisusele, seda ka muusikaliselt. Botaanikaaias saab kokku esmapilgul uskumatu kooslus. Lisaks Kevadbändi originaalloomingule kõlab koorimuusika rahvalaulust pungini.
Tartu ülikooli üliõpilaste looduskaitseringi segakoor on kuuendat aastat koos käiv omanäoline lauluseltskond. Koorilauljaid ühendab kaks omadust: huvi koorilaulu vastu ja toredad inimesed. Loodushuviliste tudengite liikuv loomus teeb elu huvitavaks, sest maailma näinud inimestele on elulisi nähtusi kerge seletada. Koori suurim trump on noorus ning avatus. Koorilauljad on väga aktiivne rahvas, tegeletakse paljude erinevate huvialadega: lauldakse mitmetes koorides, ei öelda ära ka mägironimisest ja reisimisest.
Koori traditsiooniks on kujunenud looduskaitseringi aastapäevapeol esinemine ning kevadised kontserdid botaanikaaia hoovis. Nendeks esinemisteks valmistutakse suurima põhjalikkusega. Koostöö Sensatsioonilise Tartu Kevadbändiga sai alguse looduskaitseringi eelmise aasta sünnipäeva kontserdil.
Tartu ülikooli üliõpilaste looduskaitseringi segakoor
Sensatsiooniline Tartu Kevadbänd tekkis Tartu Kevadpäevade irooniana Tudengilaulul 1996. Eesmärgiks oli toonase juhmi disko tümpsu kõrvale luua sõnumiga muusikat. Nüüd, oma 14. sünnipäeval nendib Kevadbänd: noorus on hukas, sest noored ei viitsi mõtelda ega taha vabadust. Hei, teie, tudengid, kes te loodate pääseda soojadele töökohtadele! Kas te loodate, et Ansip aitab teid kriisist välja? Need töökohad ja need rahad peate ise tekitama ning siin ei aita ei pugemine, ei õlu ega seniilne professor.

Sensatsiooniline Tartu Kevadbänd
Kommentaar ühe teise postituse alt
Ökopungi nimetus tekitas nostalgiat ja pani veebist üles otsima sinna jäänud jälgi 2002. a toimunud Ökopungi kontserdist.
Nt teade Kultuuriaknas, muljed ja mõned pildid Sewercide'is (kruttige allapoole) ning veel muljeid Fotokala foorumis.

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: