esmaspäev, 19. aprill 2010

Ajuloendus ja Kevadmatk 29-30.04 Soomaa lähistel



Karusitt ja punaselg raisamardikas

Lisaks veel pilte
--------------------------------------------------------------------------------
Tuletan meelde, et sel neljapäeva hommikul minnakse Soomaale ajuloendust tegema. Buss viib ja toob!
Plaanid muutusid nii, et ööbimine Jõesuu hostelis koos EPA metsameestega jääb ära ning selle asemel jääme metsa matkama.
Seega tulijatel kaasa võtta ka väljas magamise varustus (vastavlt maitsele: lebo, magamiskott, soojad riided, midagi vihmakindlat, telk? (mina isiklikult arvan et, sellest mugavusest võib loobuda), sööginõud ja muu tähtis).
Plaanis oleks neljapäeval esmalt teha ajuloendusi, siis matkata, tutvuda loomade, taimedega, viime läbi Linnulaulu praksi Soomaa osa ning otsime sobiliku ööbimispaiga (Läheduses olevat ka matkaonn). Järgmisel hommikul matkaksime uude loenduspaika. Loendame. Ja õhtul bussiga Tartu tagasi.

Kuna söök tuleb homme ära osta, siis palun teada anda homseks lõunaks kes veel tulemas on (minu e-mail svetsjeb@ut.ee). Kui mõte tuleb alles neljapäeva hommikul, siis võtke igaks juhuks lisa söök enda jaoks kaasa.

Kairi
----------------------------------------------------------------------------
Kõik huvilised ringist on oodatud Soomaal 29-30.aprill toimuvale loomade ülelugemisele ajuloendusmeetodil. Välja näeb asi nii, et kõnnitakse pikas rivis läbi metsa ja tehakse koledat häält. Lärmi peale jooksevad loomad metsast välja ja satuvad loendajate silme alla, kes nad kirja panevad. Seega on kõigil osalejatel võimalik näha meie metsade suuremaid loomi (põder, karu, hunt, metskits, armadill), metsas piiramatult karjuda (tavaolukorras ei ole see ilus), kukkuda kuivenduskraavi ning tutvuda Maaülikooli metsandustudengitega, kes ka samale üritusele tulevad.

Osalised viib kohale buss (minek neljapäeva hommikul, tagasi reede õhtul), ööbitakse Soomaa Hostelis Jõesuus (saun olemas), hommikul ja õhtul saab süüa. Üritust korraldavad Keskkonnainfo Keskuse ulukiseireosakond ja Maaülikool.

Et oleks lihtsam transporti planeerida, siis võiks kõik huvitatud kirjutada Kairile (svetsjeb@ut.ee) ja oma tulekust märku anda.

Kont

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: