reede, 27. märts 2020

Valimised 2020


Eriolukorrast tingituna ja inimeste tervist silmas pidades otsustas Ringi juhatus koostöös valimiskomisjoniga, et sel aastal toimuvad Ringi presidendi valimised e-hääletusena. 

NB! Presidenti saavad valida kõik Ringi liikmed või inimesed, kes võetakse Ringi liikmeks selsamal "aastapäeval" ehk siis käesoleva aasta 28. märtsil. Ringi liikmeks saavad astuda kõik, kes on osalenud vähemalt kolmel Ringi üritusel. (Sellel aastal on erandolukorras võimalik liikmeks astuda digitaalselt allkirjastatud avalduse esitamise kaudu. Kes soovib sellel aastal veel liikmeks astuda, võib anda märku meiliaadressile juhatus@ring.ee)

Valimiskomisjoni esimees on kuulutanud hääletamise avatuks!

Hääletussedeli täitmiseks pöördu Ringi juhatuse poole (juhatus@ring.ee). Hääletaja poolt digitaalselt allkirjastatud hääletussedel tuleb saata aadressile valimised@ring.ee. Hääletada saab kuni käesoleva aasta 28. märtsi kella 21:00-ni.

Valimiskomisjon, koosseisus Ott Kangur, Eliise Kara ja Jürgen Karvak, alustab otseülekandena häälte lugemist samal õhtul umbes kell 21:15. Otseülekandena toimuvat üldkoosolekut saab jälgida selle lingi kaudu. 
Valimiste tulemused tehakse teatavaks üldkoosoleku lõpus ning Ringi listi kaudu 28. märtsi hilisõhtul.


Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: