neljapäev, 3. oktoober 2019

Loodusfotokonkurss 2019 "Loodus sureb viimasena"


Hämarad ja müstilised sügisõhtud on kahtlemata toonud iga kunstnikuhinge südamesse kerge rahutuse, mistõttu on just praegu parim aeg kuulutada välja Ringi fotokonkurss!

Fotokonkursi teemaks on sellel aastal “Loodus sureb viimasena”, millega kutsume inimesi märkama looduskeskkonna elujõulisust ja vastupanuvõimet, nägema loo(d/t)ust ka kõige rikutumas linnakõrbes ja trööstitumas maastikus. Osalejad võivad mõtiskleda, kuhu paigutub inimene selles igavikulises kahekõnes: kas oleme looduses võõrkehad või siiski võimelised säilitama habrast tasakaalu ja nägema looduses tulevikulootust.

Palume fotod pealkirjastada, lisada pildistamise aeg ja koht ning soovi korral kirjutada juurde ka lühike sisu tutvustav lugu. Foto pikema külje ulatus peab olema vähemalt 2000 pikslit. Piltide töötlemisel tuleks meeles pidada head tava ning nähtu tõepärast ja loomulikku esitust. Ühelt autorilt ootame kuni viite tööd. Osalemiseks ei pea olema Ringi liige ja konkursil osalustasu puudub.

Fotosid ootame 23.oktoobri südaööni meiliaadressile juhatus@ring.ee

24.-31.oktoober saab fotokonkursi jälgijaskond veebipõhiselt anda hääle oma lemmikutele. Rahvahääletuse põhjal selgub 25 parimat fotot, millest koostame fotonäituse. Enim hääli kogunud töö saab rahva lemmiku tiitli. Oma ala spetsialistidest koosnev žürii valib välja esikolmiku, kes saavad vääriliselt premeeritud.

Auväärse žürii koosseisus on sel aastal: Karl Ander Adami, Vivian Ainsalu, Liina Prohhorov, Martin Koitmäe, Lauri Palumets ja Tuule Müürsepp.

Autasustamine toimub 8. novembril kell 18.00 loodusfilmiõhtul Tartu Loodusmajas.   

Facebooki üritus on leitav siit






Üritust toetavad:

ajakiri Eesti Loodus
Eestimaa Looduse Fond
loodustoodete pood Naat
Viru Folk
Tartu Loodusmaja
Matsalu loodusfilmide festival



Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: