kolmapäev, 31. oktoober 2018

Fotokonkurss "Soojus"



x



On jälle aeg, et pidulikult välja kuulutada Ringi fotokonkurss! 

Päevad on minemas järjest lühemaks ja külmemaks ning seetõttu ootame jäädvustusi, kuhu on peale püütud see vähenegi soojus. Selleaastase fotokonkursi teema on “Soojus”, mille väljakutseks on püüda pildile midagi silmaga nähtamatut. Kuidas näed soojust Sina? On see mõni haruldane päiksekiir, hingeaurupahmak, lõkkekuma või kännu alla pugev rästik? Kõige südant soojendavam foto võitku!

Palume fotod pealkirjastada, lisada pildistamise aeg ja koht ning soovi korral kirjutada juurde ka lühike sisu tutvustav lugu. Foto pikema külje ulatus peab olema vähemalt 2000 pikslit. Piltide töötlemisel tuleks meeles pidada head tava ning nähtu tõepärast ja loomulikku esitust. Ühelt autorilt ootame kuni viite tööd. Osalemiseks ei pea olema Ringi liige ja konkursil osalustasu puudub. 

Fotod palume saata 18. novembriks kell 23.55 meiliaadressile: mmarielaanisto@gmail.com

19. novembrist 23. novembrini saab veebis oma hääle anda lemmikute piltide poolt ning neist häältest selguvad 25 rahva lemmikut tööd, millest koostame fotonäituse. Enim hääli kogunud töö saab rahva lemmiku tiitli. Oma ala spetsialistidest koosnev zürii valib välja esikolmiku, kes saavad vääriliselt premeeritud.

Žürii koosseisus on: Renee Altrov, Sven Začek, Märt Kose, Ingmar Muusikus, Merit Eensoo ja Jarmo Jaanus.

Autasustamine toimub 28. novembril kell 19.00 Tartu Loodusmajas ühes loodusfilmiõhtuga, kus linastuvad Matsalu Loodusfilmide Festivalil premeeritud filmid.



Üritust toetavad:
Matsalu Loodusfilmide Festival
Tartu Loodusmaja

Rahvalemmik 2017 - Anna-Grete Rebane "Roheline jalajälg"

Võidufoto 2017 - Aldo Rääbis "Indiviid"



Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: