neljapäev, 12. mai 2016

Piknik-seminar kalade rändest

PILDID

21. mail 2016 tähistatakse teist korda rahvusvahelist kalarände päeva (World Fish Migration Day). Selle puhul olete oodatud laupäeval, 21. mail Looduskaitseringi piknik-seminarile Suure Taevaskoja juurde!


Ka Eestis on hetkel siirdekalade rändeteemalised arutelud vägagi kuumad, on juba nii mõndagi tehtud, rajatud uusi toimivaid kalapääse ja eemaldatud paise. Suured edusammud on tehtud ka Sindi paisu lammutamiseks ja selle asemele kärestiku rajamiseks. Kõigest sellest tuleb meile rääkima Keskkonnaagentuuris ja SA Eesti Forellis töötav Tauno Jürgenstein. Kuuleme kalade migratsioonist, probleemidest nende teel ja milleks terved jõed üldse olulised on. Samuti saavad vastatud kõik teemaga seotud küsimused.

Tulla saab nii rongi, auto kui ka rattaga. Rong väljub Tartust kell 10.33 ja jõuab Taevaskoja peatusesse kell 11.11. Kohtume 11.45 ajal Suure Taevaskoja all. Seminar kestab umbes 1,5 tundi.

Haara kaasa midagi istumise alla, oma piknikukorv meelepärase söögi ja joogiga ning tule 21. mail Ahja jõe äärde mõnusat päeva veetma ja kalade rändepäeva tähistama!

ÜRITUS ON TASUTA!

Uuri rohkem sellest tähtsast päevast siit: http://www.worldfishmigrationday.com/.
Üritus Facebookis.


Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: