teisipäev, 3. märts 2015

TÜLKRi 57. aastapäev

Kristi pildid päevasest konverentsist
Juhani pildid õhtustest pidustustest

Sõbrad,

suur rõõm on kutsuda teid TÜLKRi 57. sünnipäevale 14. märtsil. Nagu ikka, kes vara ärkab see palju jõuab, nii ka ringis: ehk hommikused uneriismed raputame silmilt juba kell 12.15 algaval teaduskonverentsil Tartu Loodusmajas (Lille 10). Meie ajulaineid masseerivad seal sellised kõnelejad ja teemad nagu:
  • Tartu Ülikooli mikrobioloogia instituudi juhataja professor Irja Lutsar, kes räägib meile ebolast ning sellega seonduvast
  • Tartu Ülikooli zooloogia osakonna juhataja professor Raivo Mänd, kes arutleb meiega valgusreostuse teemadel
  • Meie oma ringi vilistlane, Tartu Ülikooli taimeökoloogia töögrupi teadur Tsipe Aavik, kes juhatab meid looduskaitsegeneetikasse ning oma kogemustesse sellega.
  • Eesti Maaülikooli metsakasvatuse osakonna dotsent Ivar Sibul, kes teeb kõigile selgeks mis vahet on Kukerpuul ja Kikkapuul ning miks nad on valitud 2015 aasapuudeks?
Vahepeal toimub ka Presidendi aastaring ning majandusaruande kinnitamine ning muidugi ei jää ükski kohaletulija ilma soojadest kaneelirullidest ning kohvist/teest.

Aga ega vaatamata oma väärikale eale pole ring kaotanud ka oma esirindlust kõige ägedamate pidude korraldajana-

Õhtune osa toimub Eesti Üliõpilaste Seltsi majas (Jaan Tõnissoni 1), uksed avatakse kell 20.00  ning esimesed esinejad lähevad juba peale kell 20.30. Kes varem pole käinud teadku, et õhtul võetakse vastu uued liikmed, loetakse üle presidendivalimiste hääled, toimub suur tordisöömine ning kõike seda meie omade bändide ja muusikute saatel, õhtu lõpeb diksoga mis tantsutab meid hommikuni.

PS. Kes soovivad astuda ringi suurepärasesse kollektiivi, siis teadke, et peate olema käinud vähemalt 3 ringi üritusel. Avaldusi saate täita aastaringi, tuleb vaid mõne juhatuse liikme käest küsida.

Nagu ikka, üritused on tasuta ning kõik karvalised ja sulelised on oodatud!
Teie president!

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

1 kommentaar:

Linda ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.