teisipäev, 3. veebruar 2015

Korraline talimatk 06-08.02

Jürgeni pildid

Hei! 
Head uudised kõigile, kelle matkasuusad juba nurgas kibelevad, selgunud on tänavuse korralise talimatka marsruut!
Alustame siis juba sellel reedel (06.02) Tartu bussijaamast, kust liigume 10.30 Tartu-Kauksi bussile. Kes mujalt tulla tahab, võib meiega kell 12 Kauksis liituda. Olenevalt sellest, kuidas keegi liikuda tahab, on võimalik külastada Rannapungerja jõe kaldaid, Lemmaku sood, Ristikivi raba ja  Rüütli sood jpm. Õhtuks on plaan jõuda Seljandiku metsaonni, kus keedame lõkkel head-paremat süüa ja kuhu saab hiljem Iisaku kaudu meile järgi tulla ka töörahvas, kellel kurjad ülemused kell 10 hommikul kontorist mingil põhjusel lahkuda ei luba. Laupäeval on võimalik külastada kas Kotka matkarada ja Iisaku vaatetorni või käia mööda Muraka LKA ääri (päris risti ja läbi sealt matkata ei soovita 01.02 kehtestatud liikumispiirangu tõttu). Teise ööbimiskoha jätsime seekord lahtisemaks ja leppime alles hommikul enne teeleasumist kokku, vastavalt matkajate eelistustele. Aga valikus on kõike, alates metsaonnidest ja RMK lõkkekohtadest kuni suvaliste männikeste ja lageda taevani, nii et küllap leiame ühise variandi, mis on kõigile meelt mööda. Pühapäeval matkame Koltsinasse, kust viib meid liinibuss tagasi Tartusse (nt. 15.17-17.45).

Sooja kõhutäie eest muretseb ring, endal tuleb kaasa võtta toidunõud, soe magamiskott ja külejalune lebo näol, meelepärane keelekaste, telk või telgikoht ja soovituslikult suusad. Kuna külma lubab praeguse prognoosi järgi ainult paari miinuse kanti, siis ei hakka zimaad matkakäruks kaasa vedama. Külla aga saab ta koos ahjuga kaasa võetud juhul, kui  ilm peaks karmimaks minema. 

Kellel küsimusi või muresid, võib julgelt listi kirjutada. Kes hiljem tahab järgi tulla ja iseseisvalt matkajaid üles ei leia, helistatagu. 

Kerget suuska ja pikka sammu!
Linda


(ps. kellel suur huvi ja soov täpsemalt teada saada, et kuhu minek on, võib parema ülevaate jaoks pilgu peale visata: http://kaart.delfi.ee//?bookmark=29da50442bccb12876856232e5384322 )

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: