neljapäev, 10. juuli 2014

Hääletusvõistlus "Kas tunned maad XIV"


 Ahoi!

Kure ja Kauri pildid
Aadama ja Elisabeti pildid
Juhani ja Miina pildid(koos rohke folgimaterjaliga)
Birgiti ja Karli juhtumised
Robini ja Pääsu pildid 


Meediakaja:
AK link (26:37)

Ja tulemusest : 
I - Võistkond Sangarid (e. Kaisa ja Aapo) 36p
II - Mart ja Johanna 28p

III - Kala ja Kairit 25p
IV Tiina ja Karl 24p
V - Rändavad kolmekesi (e. Birks ja Karl) 23p

Eliisabeth ja Aadam 21p
Pääsu ja Robin 21p
Kaur ja Kurg 18p

Miina ja Juhan 12p

Aitäh kõigile tublidele võistlejatele, kaasaelajatele ja muidugi sponsoritele! Kohtumiseni järgmisel XV hääletusvõistlusel, mis leiab aset juba vähem kui aasta pärast( 20-23.07.15) ikka algusega Pirogovilt ja lõpuga Viljandis! 

HÄÄLETAJATELE SAAB KAASA ELADA SIIN: http://ring24.positium.ee/hv2014/

Taaskord on aeg pöidlad kapist välja otsida ja need käiku lasta, et osa võtta järjekordsest hääletusvõistlusest, mis on järjekorras juba neljateistkümnes. Võistlus algab 21. juulil Tartus Pirogovi platsil ja lõppeb 24. juulil Viljandi Pärimusmuusika Festivali rohelisel laval, kus saavad parimad ka autasustatud. Vahepeale jääb kogu Eesti.
See aasta tuleb võistlus eriti siga-vinge ja mega ja auhindadega saavad premeeritud rohkem kui kolm esimest võistkonda. Lisaks on tee peal punkte, kus on võimalus saada teatavaid lisaboonuseid: nt 10 esimest Põlvasse jõudnud paari saavad Pargi baaris keha kinnitada ühe mahlase burgeriga.

HÄÄLETUSVÕISTLUSE REEGLID1. Starti lubatakse ainult segapaarid (st üks meessoost ja teine naissoost liige või üks naissoost ja teine meessoost liige), kes peavad end võistluse alguses Looduskaitseringi Aidaraamatusse registreerima. Igal paaril peab olema mobiiltelefon (selle sisse saab soovi korral Super kõnekaardi), millega saaks ühendust nii korraldusmeeskond kui ka teised võistlejad. See tagab selle, et osalejapaari asukohta saab reaalajas internetis jälgida. Lisaks peab hääletajatel olema fotoaparaat
2. Kõik osavõtjad peavad olema täiskasvanud ja täie mõistusega ning vastutama enda eest ise. Ringi korraldusmeeskonnal on õigus mitte starti lubada tegelasi, kes ruineeriksid Ringi või hääletajate mainet.
3. Võistluse start on esmaspäeval, 21. juulil kell 10.00 hommikul Tartus Pirogovi platsilt. Hääletamist Tartust ei pea alustama esimesel päeval, vaid võib ka hiljem. Tähtis on võistkond registreerida. 
4. Finiš on Viljandis Folgi Rohelise lava juures 24. juulil. Finiš suletakse 19.00. Kohtade pärast võistlevad need paarid, kes jõuavad finišisse enne kella 19.00. Lootusetult hilinenud paarid lähevad kirja kui katkestajad. 
5. Ringi korraldusmeeskond koostab nimekirja objektidest, mida tuleks läbida. Võitnud on see paar, kes suudab läbida enim ülesantud objekte. Sama arvu objektide läbimise korral võetakse järjestuse aluseks finišeerimise aeg. Lõpp-protokolli lähevad kirja need paarid, kes on läbi hääletanud vähemalt 3 punkti ning on alustanud Tartust ja lõpetanud Viljandis. 
6. Lubatud transport on ainult hääletamine. Igasugune ühistransport ja nn autojuhi kasutamine (a''la sõber tassib autoga) on keelatud. Lubatud on ainult linnasisene ühistransport ja praamid. Lähilinnade vaheline transport on lubatud, kui sinna sõidab linnaliinibuss nt Tallinn-Maardu. 
Kõige kõvemate autasustamine folgi rohelsel laval
7. Igast läbi hääletatud punktist tuleb teha foto, millel on vähemalt üks hääletajaist. Fotod on hiljem tõendiks, et punktid on tõesti läbitud. Lisaks palume igal paaril teha vähemalt üks foto, kus on peal mõlemad hääletajad. 
8. Soovituslikud abivahendid on raamat "Kas tunned maad?" ja  teedeatlas. Esimesele 25 startijate paarile on  Regio atlased ka kohapeal. Lisaks oleks tore kui iga hääletajapaar ka reisipäevikut peab, millest oleks võimalus hiljemalt katkendeid avaldada. 



Leia tore kaaslane ja tule hääletama, et oleks ikka suviseid seiklusi, mida sõradega talveni jagada. Või veel parem - kutsu teised sõbrad ka, et oleks veel huvitava omavahel võistelda ja muljetada. Lähme Eestimaad avastama ja omavahel jõudu katsuma!


Korraldada aitavad: Viljandi Pärimusmuusika Festival, Regio, MTÜ Emajõe Lodjaselts, Intsikurmu festival, MTÜ Loodusajakiri, Pargi Baar, Inspiratsioon Catering, Tartu Ülikooli Üliõpilasesindus, Super, Positium, Billy Boy



Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: