pühapäev, 14. oktoober 2012

Looduskaitseringi loodusfilmiõhtu ja loodusfotokonkurss!

Birgiti pildid

Tere, armas Ringi rahvas!

Meil on hää meel teatada, et peatselt on tulemas sygisesed Tudengipäevad ja koos sellega, nagu igal aastal, Looduskaitseringi loodusfilmiõhtu ja loodusfotokonkurss!

Seadke töökorda oma kaamerad, sirutage jalad kõhu alt välja ja märgake kasvamist seal, kus keegi teine veel märganud ei ole, sest just KASVAMINE on käesoleva aasta fotokonkursi teema. Fotode saatmiseks on aega 14. oktoobri hilisõhtuni, registreerimine lõpeb 23:59. Ühelt autorilt võtame vastu kuni viis tööd, piltide pikema kylje pikkus ei tohiks jääda alla 2000 piksli. Pildid saata aadressile kristiina_tyyr@hotmail.com25 parimat tööd saab näha Loodusfilmiõhtul, kus publik saab anda hääle oma lemmiku poolt. 


Lõpliku valiku teeb ja auhindu jagab auväärt žyrii loodusfilmiõhtu käigus  18. oktoobril kell 18:00 Tartu Botaanikaaias. Tänavu peaksid tingimata kohale tulema kõik alpinismihuvilised, kuna on tegu on Riho Västriku autoriõhtuga: oma filme Teekond Araratile ning Lumeleopard tuleb sisse juhatama autor isiklikult! Loomulikult on kõigil temalt võimalus kysida asjassepuutuvaid ja -puutumaituid kysimusi ja kohvipausi ajal ootavad publikut Pirukatädi kypsetatud imemaitsvad saiakesed ning mõnusad joogid. Kui meeles on, võte oma tass kaasa!

Tulge nautima!
Helga

Lähemat infot Riho Västriku ja tema filmide kohta leiad siit: http://www.vesilind.ee/?2

---
Hetkel ripub loodusfotonäitus yleval TÜ Lastekliinikus hematoloogia- ja onkoloogia patsientide rõõmuks.
Pärast näituse lõppu, ilmselt tuleval aastal, saavad autorid soovi korral oma pildid kätte Kitzbergi 8 kommuunist.
----


Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: