neljapäev, 9. august 2012

Eksimismatk 29. augustil Lahemaal

Märkamatult on ööd jälle pikemaks ja pimedamaks muutunud, kuid on siiski veel soojad - ideaalne aeg metsa ära eksimiseks! Sel augustil saab taas toimuma ebaregulaarselt traditsiooniline eksimismatk, kus õpime, kuidas metsa ära eksida; mida teha / mitte teha, kui oled eksinud; milliseid maiseid ja ebamaiseid asukaid võib öises metsas kohata ning mida arvas selle kõige kohta vanarahvas.

Koguneme 29. augustil kl 18 Ojaäärse puhkemaja juures Lahemaal, teeme lõkke ümber juttu ning läheme eksima. Õigele lainele häälestab ja kogemusteringi vahendab Hendrik Relve.

Ring pakub õhtul suppi ja hommikul putru, ööbimiseks võtta kaasa magamiskott ja soovi korral telk. Tulijatel palun blogi kommentaariumis teada anda, et oskaksime sööki planeerida. Kui on piisavalt huvi (st üle tosina inimese), võib korraldada transpordi Tartust Ojaäärsele ja tagasi, ka seda võib blogis kommenteerida.

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui oleks transport Lahemaale ja mitte väga kallis, siis tuleks.

Meelis

leen ütles ...

Kas nädalavahetusel ei taha seda matka teha?

Anonüümne ütles ...

Kui kõik plaani kohaselt läheb, olen tulemas.

Renata

Edgar ütles ...

Mina ka muidugi

Auli ütles ...

Praegusel hetkel paistab, et transporti Tartust korraldada ei tasu. Ojaäärsele aga on võimalik minna liinibussiga (lähim peatus on u 1,5 km, Palmse) või häälega või Rakverest rattaga, nii et loodan, et selle taha kellegi tulek ei jää.
Kuupäeva muutmine ei ole kahjuks võimalik ning mulle tundub, et ka mitte otstarbekas (suve viimane nädalavahetus, paljudel vaja kolida jne). Loodan, et ka selle taha kellegi tulek ei jää :-)

Anonüümne ütles ...

Tere!

Oleme 2 huvilist matkal osalema ja hea, kui on transport Tartust. Või kui transporti ei organiseerita, siis saame koos minna autoga, kuhu saab 2 inimest kaasa, kui aitate kütusekulusid katta.

Päikest,
Ruth
tel.55 603080

Anonüümne ütles ...

Helen Leikmaa ja Minni Saapar oleks ka tulemas. :)

Anonüümne ütles ...

Ma tulen ka
Ott

valentselektron ütles ...

Eksisteerib tõenäosus, et olen tulemas. Ja eeldatavasti jõuan sel juhul ka kohale. :)
Liis K

Anonüümne ütles ...

Selgub, et Minni ja Helen ikkagi ei saa tulla. :(

Mihkel ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.