esmaspäev, 16. aprill 2012

Jüripäeva talgud Lanksaares 20.-22. aprill


Jüripäev on suure hooga lähenemas ja sellega traditsiooniline sõprustalu külastus, et teha koos tööd, mis aitaks puhata - nagu ütles Lanksaare talu peremees Enn. Kaasa tuleb võtta vaid magamiskott ja hea tuju! Lõbus seltskond ja toredad tegevused garateeritud!

Enn vihjas ka mõnele tegemist vajavale tööle, mida üheskoos hoogsalt ära teha. Karjamaadel on laiali mitmesaja heinapalli võrgud - järgi jäänud mitmesajast heinapallist, mis Ringi 25 hollandi ürghobust on põske pistnud. Need oleks vaja kokku korjata, samuti nende sõnnikuhunnikuid veidikene hajutada. Tööd vajab ka sauna katus, mille juures saab kätt proovida sindlite paigaldamisel. Lisaks mitmed muud suuremad ja väiksemad tööd.

Kes reedel häälega kevadet otsima lähevad ja selleks ajaks tagasi jõuavad saavad otse Lanksaarde minna. Tartust bussiga minejad, hoidke piletid alles, sest nende alusel kompenseeritakse sõidukulud. Eraldi autoga minejate kütusetšekke ei kompenseerita! Söögikorrad on ühised, kuid väikest külakosti võib igaüks oma meele järgi kaasa võtta.

Mõned bussiajad Lanksaarde jõudmiseks:
12:45 TARTU - KILINGI-NÕMME 14:45 (täispilet 8€)
15:30 KILINGI-NÕMME - TALI 15:55

14:45 TARTU - KILINGI-NÕMME 16:45 (täispilet 8€)
17:50 KILINGI-NÕMME - TALI 18:15

Jüripäeva talgud on hea võimalus end veidikene virgutada enne suurt sessi!

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: