esmaspäev, 30. november 2009

Diskussiooniõhtud Ringis

Seoses Ringi listis plahvatanud aruteluga lihasöömise keelustamise üle, on kavas kaks teemaga rohkem või vähem haakuvat diskussiooniõhtut.

Sel neljapäeval, 10. detsembril kell 18 Ringi ruumides - diskussiooniõhtu teemal LIHATÖÖSTUSE JA LIHASÖÖMISE VÕLUD JA VALUD.

Kõik listis esindatud koolkonnad võiksid kokku panna ülevaate oma seisukohtadest, et siis pärast tulises vaidluses selgitada, kus on tõde. Katsume kohale vedada ka projektori, siis saab oma seisukohad "puust ja punaseks" ette näidata.

Kuulutame välja ka võistluse parime taimetoidu ja parima lihatoidu välja
selgitamiseks. Omavalmistatud või poest ostetud söögid võib kohapeale
kaasa võtta ja hindamiskomisjoni liikmetele maitsmiseks anda.

Neljapäeval, 3. detsembril toimus Ringi ruumides FILMIÕHTU.

Kõik teavad Al Gore'i filmi "An Inconvenient Truth", paljudele jättis see kindlasti sügava mulje. Kuid asjal on ka teine pool ja sellekohast filmi tahakski näidata. Mõlema filmi kohta on tehtud omajagu kriitikat ja tõde on nagu ikka, kusagil vahepeal. Mõttetegevuse ergutamiseks on soovitav enne kodus üle vaadata ka Al Gore'i film (näiteks google video kaudu). Mis filmi neljapäeval vaatame, seda ei ütle, muidu vaatate veel google videost ära ja ei viitsigi kohale tulla! Filmiõhtu pühendatud Kopenhaagenis 7. detsembril algavale kliimakonverentsile.

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: