reede, 2. september 2016

Bussireis Serbiasse

Suured tänud kõigile entusiastidele aga kahjuks tuleb ka seekord bussireis ära jätta istmete hõreda asustatuse tõttu. Lubame korraldustiimi poolt, et leiame kõigile registreerunutele bussireisi toimumise kuupäevade vahemikus võimaluse reisi kurbuse uputamiseks. See üritus on tühistatud.

Tänan tähelepanu eest!

--------------------------------------------------

Ahoi!

Paljude presidentide poolt lubatud ja kõikide Ringi inimeste poolt oodatud bussireis on jälle tulemas! Seekord veerevad rattad Serbia mägede kaunidusse (kes ei tea, millest juttu, siis ava Google maps ja hakka alla skrollima). Teepeale jääb ka küllaldaselt kauneid vaateid Poolast, Slovakkiast ja Ungarist.

Egeri veinipiirkond Ungaris
Buss alg- ja lõpp-punktiga Tartus väljub 23. septembri hommikul ja saabub 2. oktoobri õhtuhämaruses.

Registreerimisega on nii, et kes ees see mees. Kuulutuse jagamisega teistes gruppides lähtume esialgu põhimõttest, et Ringi rahvas kõigist mehiselt ees.

55-kohalises bussis postituse laikijatele kohti ei hoita, reserveeritud iste (kõigi pehmendustega) saamiseks kantagu üle 160 eurone summa aadressile:
Teepeale jäävad Tatarid
Robin Gielen
EE272200001105208492 SWED
selgitusse bussireis + tulija(te) nimi(ed)

Selle raha eest saab ringi sõita, matkata, hommikuti ja õhtuti lõkkerokka nautida ja vähemalt üks kord 10 päeva jooksul ka pesta. Ööbimine nagu ikka, toimub 0-tärni telk-hotellides. Vabade kohtade arvu saab kontrollida blogist.

Nobedate näppude voor alaku, kuni bussis kohti jätkub!


Põhja Serbia LK alad
1. Meelis
2. Meelis vol.2
3. Sandra
4. Robin
5. Linda
6. Taavet
7. Anu
8. Tuule vend*
9. (Mäluka) Triin
10. Eliisa
11. Stennupoiss
12. Pääsu*
13.5 Kelli
14. Kristiina Kübarake
15. Karoliina Juurikake
16. Mirjam
17. Krõõt
18. Rauno*
19. Laura
20. Jauram
21. Kristinka
22. Maris Pritson
23. Bets
24. Heelix*
25. Suur Heelix Leho*
26. Kassu*
27. Egert*
28. Harry
29. hr. Anton Hantel Džindžadže (bisniss klass)
30. Keily*
31. Rebane Anna-Liis
32. Kärt Poots
33. Keili Sikk
34. Paula või Pluuto*
35. Alo
36. Kadi
38. ...
39. ...
...
55. ...
(* inimesed on ka hästi toredad, agaa pole veel täit bürokraatiat läbinud koha saamiseks)

Kes marsruudist täpsemalt huvitub, siis teepeale (või täpselt tee kõrvale) jäävad meil sellised linnad nagu Tartu-Augustow-Rezeszow-Košice-Eger-Subotica-Senta-Misckol-Lublin-Augustow-Tartu. 
Buss tuleb täita kvaliteetsete inimestega, nii et tulge ise ja võite kutse edastada ka oma Ringiga ringiga seotud sõpradele. Aind, et iga Kutsutud vastutab selle eest, et tema Kutsutav inimene ei oleks tropp. Nii on vähem vingumist ja ei pea tropimaksu kehtestama :)

Üritus Facebookis.

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen siin vabal ajal matemaatiliste süvaanalüüside ja muu esoteerikaga katsetamist alustanud. Siinkohal märkasin kenakest oporuniteeti ja võtan vabaduse ka kaaskannatajaid harida. Kui reisihuviliste arv samas tempos paisumist jätkab, siis ei vea välja! Maakeeli, niimoodi normi täis ei saa! Kes ei usu, siis võtku Excel lahti ja kukkugu graafikuid skrollima.

No vot, nii ongi. Ega mul mingit jätkusuutlikku lahendust ei ole, lihtsalt kange soov oli probleem avalikkuse ette lahkamiseks tarida.

Kirjanikuhärra,
Anton Hantel Džindžadže

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud Anton Hantel Džindžadže

Palume lahkelt registreeruda reisile ning võtta kaasa ka sõbrad kunstnikud, muusikud ja muud boheemlased. Esoteerikahuvilisena peaksite teadma, et kõik saab alguse iseenda energeetikast. Reisi energia tuleb jätta puutumata, positiivseks!

Anonüümne ütles ...

Anonüümne, ole sa tuhandest tänatud, kui nii kenaste kutsutakse, siis ei ole vooruslik ei ütelda. Panin end kirja, aga sõpru mul kahjuks ei ole. Üks oli päris pikalt, aga kord unustasin ta Laia tänava kõrtsu ja pärast tagasi ei saanudki enam. Ju keegi leidis ja jättis endale.

Aga teiste reisusellidega on nüüd nii, et igaüks haarab ühe sõbra või mõne muu muhediku käisest kinni ja kutsub kaasa. Välja arvatud Meelis, tema kutsub kaks! Ja väike matemaatiline tehe(integraal!) näitab, et kui sedapsi käituda, siis saab buss täis. Seega hakakem tegutsema!

Kirjanikuhärra,
Anton Hantel Džindžadže