teisipäev, 4. august 2015

Eksimismatk 20-21. august

Pilte saab näha SIIT.

14.-23. augustil toimub matkanädal ja Looduskaitsering kutsub kõiki üles oma matkavaimu ärgitama, vastikust mugavusest lahkuma ja suvest vahetult viimast võtma!

Kõige paremini saab seda meie arvates teha põgenedes metsa ja andes endale võimaluse eksida – eks ikka sellisesse metsa, kus kõdunemisprotsessid on täies hoos ja loodus inimest igatseb kohata. Loodetavasti metsaloomad võtavad meid hästi vastu ja õpime minetama kõik hirmud pimedas metsas liikumiseks.

Õhtul on võimalik sõita rongiga Pedjale, kust hakkame viimases valguses eksirajale astuma (1830 on nii Tallinna kui Tartu suunalt rong saabunud). Parimad kohad eksimiseks leitakse eeldatavasti ööpimeduses. Kui pimedas võssis päris ära ei eksi, siis teeme Endla järve kaldal lõkke lõhna külge ning jagame eksimise kogemusi. Plaanis on näljastele leitutele öösel lõkkes eriti maitsev roog valmistada ning Looduskaitseringi poolt on ka hommikune puder. Pärast öist pingutust leiame hommikul lühema tee Pedja rongipeatusesse. Loomulikult võivad soovijad ka kauemaks jääda Endla looduskaitsealale loodust nautima.

Kaasa tuleks võtta eksimiseks sobilik ja ilmastikule vastav varustus, magamisasjad ja soovi korral telk, söögitarbed, kerge näksimine, keelekaste või muud meelepärast. Infot laekub jooksvalt juurde. Huvilistel eksijatel palun blogi kommentaariumis endast juba eos märku anda!

Matkalised:
1. Sannu
2. Nessi
3. Matis
4. Ott
5. Jürgen
6. Linda
7. Gerly
8. Madli
9. Seio
10.
...


Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

4 kommentaari:

Gerly ütles ...

Tuleksin ka metsa ära eksima. Gerly

Anonüümne ütles ...

Madli tuleb ka

Seio ütles ...

Hei, kas jõuab end veel kirja panna?

Unknown ütles ...

Hei! Saab ikka.