esmaspäev, 24. november 2014

Seminar hiitest ehk PÜHApäev

Tere õhtust ringi rahvas!

Pilte seminarist

Päevad on meil lühikesed ja ööd on meil mustad. Selleks, et D-vitamiinivaene tali üle elada, koguneme sellel pühapäeval (23. novembril) kell 10.00 Hurda pargi juures ning võtame ette ühe pühapäev pühaduses, pühime autoratastelt linnatolmu ja suundume hiitesse patareisid laadima.  

Maausuliste religiooni kontekstis on ikka hiisi defineeritud kui põlisrahva poolt traditsiooniliselt pühaks peetud ja kogukondlikult kasutatud komplekseid maa-alasid. Sellest, kuidas pühasse paika siseneda, milliseid ajaloolisi pühasid paiku Eestis kaitse all on, kuidas haigust kui animat teisaldada, end looduses ja loodusega ravida ning veel paljust muust huvitavast tuleb meile rääkima Ain Raal (TÜ farmaatsia instituut, farmakognoosiadotsent, Ph.D.)

Soovituslik on  kaasa haarata ka matkakruus ja istumisalune, sest see seminar ei toimu sugugi mitte 327 klassiruumis, vaid hoopis lõkke ümber, matkapanges keemas värske allikavesi ja eestimaised ravimtaimed. Transport jääb seekord igaühel ise organiseerida aga õnneks  pole minek väga kaugele. Nii et kellel autos kohti üle või autokoht puudu, andke sellest listis/blogis teada.

Head ja paremat!
Linda

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

6 kommentaari:

kerda ütles ...

Kahele tulijale oleks autokohta vaja.

Meta ütles ...

Tere,
Plaanin tulla autoga, nii et saan pakkuda kuni kolm kohta.
55540729
Tavo

Meta ütles ...

1 koht veel vaba

Anonüümne ütles ...

Kui pikka päeva planeerite?

Linda ütles ...

Mõned tunnid...Mitte väga pikalt

Meta ütles ...

Näib et mul auto tühi ikka. Tuleks hea meelega kellegi teise auto peale kui asi ei muutu.