pühapäev, 30. november 2014

Kohupiima KORP!

Pilte

Tere tülkrlased,

on möödas aegu ammuseid kuna viimati astus pea püsti rahvusülikooli rongkäigus jõudsal sammul edasi seltskond maiasmokki, kelle moto kajas vastu ülikooli sammastelt- Kohupiimakorp on maailma parim korp!
Kuna sel aastal tähistab rahvaülikool juba 95. aastaseks saamist, siis mis pidu see on ilma kohupiimakorbita. Eriti kuna sõltumatud Šveitsi teadlased on leidnud, et suhkur kombinatsioonis kohupiima ja saiaga teeb elu 17,3 % magusamaks.

Siit ka üleskutse austama 95. aastat eestikeelset ülikooliharidust! Selleks saab tulla juba homme kella 12.00st presidendi kodusoojusesse, et aidata tal küpsetada suussulavaid kohupiimakorpe (abi on seda rohkem oodatud, kuna selgus, et president pole varem selliseid asju meisterdanud). Vastutasuks saab veeta ilusa päeva toidulõhnades juues kohvi/teed(maiamatele leiab ka hõõgveini). Kes küpsetama ei jõua, seda näeme kell 16.45 Vanemuise 46 ees.(sealt algab rongkäik)

Selga pandagu matkariided ning täidetagu Tartu kohupiima lõhnaga!
Teie Robin (kes elab Tungla 5 ning ootab kõiki oma kotusoojusesse, ukse mitte ülesleidmisel pöörduda nõuandeliinile 53859902)

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: