reede, 15. märts 2013

Looduskaitseringi 55. aastapäeva tähistamine!

Tervitus kõigile!
Rõõm on teatada, et Looduskaitsering on jõudnud oma pika ajalooga 55. juubelini! Selle tähtsa sündmuse puhul on põhjust kokku saada, vaadata üheskoos minevikku ning ka seda, mis tulevik toob.
Kõik Ringi praegused ja endised liikmed, sõbrad ja toetajad, olete oodatud laupäeval, 23. märtsil 2013 kell 10.00 algavale aastapäevakonverentsile, mis kestab ligikaudu kella 15ni, ning kell 19.00 algavale juubelipeole. Üritused toimuvad EÜSi majas, Jaan Tõnissoni tn 1.
Päevasel konverentsil toimuvad ettekanded Ringi liikmetelt, kogumiku "Looduskaitsealaseid töid IX" esitlus ning presidendivalimised. Käesoleval aastal möödub 80. aastat Jaan Eilarti sünnist, kelle mälestuseks toimub ka meenutustering.
Õhtusel juubelipeol loetakse kokku presidendikandidaatidele antud hääled ning kuulutatakse välja järgmine president ja juhatus. Traditsiooniliselt toimub uute liikmete vastuvõtmine, tänukirjade jagamine ning ka lumeilvesete tituleerimine. Toimuvad muusikalised ettekanded Ringi segakoorilt ning teistelt kollektiivdelt. Koha peal pakutakse taskukohaste hindade eest märjukest ja kõhutäidet.
Ootame aktiivset osavõttu!

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: