neljapäev, 21. märts 2013

Looduskaitsering 55. aastapäeva tähistamine

Pildid Birgiti kaamerast

---


Head sõbrad!

Eesoleval laupäeval saab toimuma kauaoodatud aastapäeva tähistamine! Olete oodatud  23. märtsil Eesti Üliõpilaste Seltsi saali, aadressil Jaan Tõnissoni 1, kell 10.00 algavale konverentsile ja 19.00 algavale juubeliõhtule. 

Päevasel konverentsil toimuvad all nimetatud ettekanded, värske kogumiku „Looduskaitsealaseid töid IX“ esitlus ning ürituse lõpetab presidendikandidaatide hääletuskasti sulgemine kell 15.00. Ühtlasi on võimalik Ringi liikmeks astuda. Ettekannete vahel toimuvad kohvi-, tee- ja pirukapausid.

Kairi Kiik, TÜ Zooloogia- ja hüdrobioloogia õppetool
Rändame globaalselt eriti ohustatud euroopa naaritsa maailma, vaatame tema kaugemasse mineviku ja võimalikku tulevikku. 

Jaak Kikas, füüsik, TÜ Füüsika Instituudi direktor
Ettekande teemaks on ohud, millega loodus inimesi-ühiskonda globaalselt ähvardada võib, eks mõned neist ka meie endi tegevuse tagajärjena („Nature strikes back“) - kuivõrd oleme suutelised neid piisavalt vara avastama ja ennetavalt reageerima.

Liisa-Lota Kaivo, Emajõe Lodjaselts
Õuesõppe arendamisest Emajõel, Peipsil ja Võrtsjärvel ning nendega piirnevatel märgaladel.
Uue Looduslodja ehitamisest ning loodavast Emajõe loodus- ja teaduskoolist.

Taavi Pae, Looduskaitseringi president  1996-1998
Tänavu on Jaan Eilarti 80. ja Looduskaitseringi 55. sünniaastapäev.  Meenutusi  möödunud aastakümnetest, kus on olnud kuhjaga kõikvõimalikke läbielamisi ning rohkeid saavutusi.


Õhtuse juubelipeo uksed EÜSi saalis (J. Tõnissoni 1) avatakse kell 19.00 ning üle üle tunni aja hilinejad jäävad paljust olulisest ilma. Juubeliaasta puhul on õhtus mitmeid üllatusi! Muusikaliste ettekannetega astuvad üles Ringi segakoor, The Werg ning Tartu Sensatsiooniline Kevadbänd ning õhtu häälestab õigele lainele vinüülidel Jaan Pärn! Loetakse kokku presidendikandidaatidele antud hääled ning kuulutatakse välja järgmine president ja juhatus. Traditsiooniliselt toimub uute liikmete vastuvõtmine, tänukirjade jagamine ning ka lumeilvesete tituleerimine. Koha peal pakutakse taskukohaste hindade eest märjukest ja kõhutäidet.

Ootame kõiki osalema nii päevasele kui õhtusele üritusele!
Kohtumiseni!

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: