laupäev, 21. märts 2020

Märtsi mälumäng!


Eestis on eriolukord. Olge mureta, meelt tuleb lahutama Ringi mälumäng! Eriolukorraga seoses on seekordne mälumäng eriline - tuleb e-mälumäng. Selleks koguneme kõik oma arvutite ette järgmisel kolmapäeval kell 20.

Nagu ikka:

  1. tiimis kuni 5-liiget;
  2. kokku kuni 20 küsimust.
Täpsemad juhised, kuidas mäng toimuma saab, saabuvad lähipäevil. Seni kirjutage-joonistage sõpradele, et tiim kokku panna ja püsige lainel!

Teravaid mõtteid soovides,
Epp, Märt, Eleonore ja Kris Egert



Oleme südamest rõõmsad ja tänulikud kõigi osavõtjate üle - teid kogunes lausa 42 tiimi!

Et kõik oleks aus, on lõplik järjestus ja tulemused õigete vastuste põhised, mitte Quizizzise arvestuse järgi ehk siis boonused lõpptulemusse kirja ei läinud.

Auhinnalistele kohtadele platseerusid tiimid i, covid19, Vana Klaver ja Vegan Pirn. Palju õnne! Palume kõigil võitjatel ühendust võtta korraldajatega (kas Epp Valdaru või Eleonore Susiga), et täpsustada tiimiliikmete arvu ning auhindade kättesaamist. Auhinnad on välja pannud Tartu Ülikooli Kirjastus ja National Geographic.

Kõik osalejad, kes soovivad lisaks tiiminimele ka mängijate nimesid aidaraamatusse saada, palume korraldajatega ühendust võtta. Samuti ootame ka Teiepoolset tagasisidet, kuidas mäng meeldis, kuidas selline platvorm sobis ja kas sooviksite kriisiolukorra jätkumisel ka järgmiste mälumängude toimumist. Seda kirjutada palun Epp Valdarule (epp.valdaru@gmail.com) või Eleonore Susile (eleonore.susi@hotmail.com) Facebookis või e-kirjana.

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: