neljapäev, 3. mai 2012

Tulemas 2 seminari - õiglase kaubanduse ning saviehituse teemadel!

Juba tuleval nädalal on võimalus võtta hetkeks aeg maha, et istuda maha ja natuke silmaringi laiendada. Tulemas on 2 seminari, millel osalemine rangelt soovituslik!

Teisipäeval, 8. mail kell 18.00 toimub Vanemuise 46 ruumis 327 seminar teemal "Saviehitus koduseinte ja mööbli rajamiseks". Ettekande teeb MTÜ Savimaja (www.savimaja.ee) juures tegutsev oma ala spetsialist Jaanus Viese, kes on Eestis üks pädevamaid mehi saviehituses.
Juttu tuleb järgmistest teemadest:
- milliseid võimalusi pakub looduslik savipinnas kodu rajamisel ja renoveerimisel?
- millal valida savitehnikate kasuks?
- milliseks muudab looduslik materjal kodu ja Sind?
- kui lihtne on savist mööbli või seina rajamine võrreldes peavoolu ehitusega?
Lisaks on võimalus kohapeal näha ja katsuda erinevaid näidiseid (nt savikrohvi proovid, saviplokid) ning lektor on valmis vastama kõikidele teemaga seonduvatele küsimustele!

Neljapäeval, 10. mail kell 19.00 toimub Vanemuise 46 ruumis 327 seminar õiglase kaubanduse teemal. Meile esineb Jaanus Välja, kes on Eesti Roheliste Liikumises õiglase kaubanduse projekti koordinaator. Tema teab ehk kõige täpsemalt kui kurvad lood tegelikult on ning kuidas olukorda parandada. Ühtlasi saame teada, kuidas on näiteks üliõpilasel võimalik probleemi leevenemisele kaasa aidata!
Seminarile sissejuhatuseks soovitame vaadata Pealtnägija lugu (http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=126024 alates 19,13) Lääne-Aafrika kakaoistanduste ja Eesti seostest.

Ootame kõiki osalema ning aktiivselt kaasa mõtlema!

Kohtumiseni!

Sarnased postitused kategooriate kaupa



Lisavidina tegid Hoctro | Jack Book

Kommentaare ei ole: